Sikkens

sikkens-akzo-nobel-CT

Sikkens-inspektion

Skapa innovation tillsammans Sikkens har varit marknadsledande i över 225 år när det gäller att leverera nyheter och vi ger våra kunder den senaste produktinnovationen – både när det gäller affärs- och miljöhållbarhet samt färg. Den kontinuerliga förbättringen av Sikkens fordonsreparationssystem är ett direkt resultat av vår filosofi “Creating Together”, liksom vår dedikerade satsning på att vara uppdaterade när det gäller dynamiska marknadstrender.

Sikkens har ett långt arv och en historia av innovation inom produkt, hållbarhet och färg, vilket ger en marknadsledande portfölj. Fördelar som genereras av vår innovationsprocess leder till bästa prestanda.

 

Sikkens-bil

Skapa innovativa produkter tillsammans…

Att skapa innovation tillsammans har gett en portfölj av processdrivna produkter som bidrar till att minska cykeltiden och lagerförhållandena till våra verkstadskunder, vilket leder till lägre kostnader för företag och förbättrad lönsamhet.

Skapa innovationer i färg tillsammans
Vi vet att det är viktigt att ha snabb, enkel och exakt tillgång till färgmatchning för att uppnå en optimal genomströmning och cykeltid. Därför är det mycket viktigt att fånga nya, kontinuerligt utvecklade och komplexa färger som är synliga på dagens fordon, i robustheten av AkzoNobel-bilens färgdatabas med över
2 000 000 färgformler.

Lär mer om oss och våra produkter på vår hemsida:
https://global.sikkensvr.com

Facebook_logo   instagram_logo   Sikkens VR Sweden

sikkens-footer