Cromax

cromax-logo

Cromax- lacksystem för bilar

Cromax är pionjärer på lacksystem som förbättrar det totala resultatet i verkstaden. De levererar lackprodukter som reducerar antalet appliceringar och förkortar torktiderna. Du kan därmed öka verkstadens produktivitet och utnyttja din fulla affärspotential.

dupont-sprutmalning

Cromax® Pro Basecoat är den mest avancerade vattenburna baslacken på marknaden. De senaste åren har tekniker med harts och pigment gjort stora framsteg. Vid utvecklingen av Cromax® Pro Basecoat har de använt sig av den senaste tekniken och av en unik nyskapande dispersionsteknik som ger användaren oöverträffad produktivitet och lönsamhet. Resultatet är en baslack som inte bara uppfyller EU-lagstfitningen utan också ger ett snyggare och mer täckande resultat snabbare och en mer exakt färgmatchning än andra baslacker. Sedan den globala lanseringen 2006 och lanseringen i Nordamerika och Kanada 2007 har Cromax® Pro Basecoat visat sig vara snabb och ekonomisk att använda då den ökar både kapaciteten och effektiviteten i verkstäderna.

Cromax® Pro Basecoat kan användas tillsammans med alla befintliga underlacker och klarlacker, men inte tillsammans med produkter från Cromax® Basecoat-serien. Den har ett omfattande system av kulörer och bindemedel som tillsammans med controller och andra komponenter gör den mycket flexibel när det gäller användning under olika förhållanden och i olika applikationer. Lackerarna kan också dra nytta av ett större antal appliceringsmöjligheter. Snabb och mycket exakt färgmatchning garanteras tack vare specialutvecklade eller uppdaterade färgverktyg som ChromaVision®, en Cromax® Profärgkarta och en ColorNet® Pro cd-skiva.

De speciella egenskaperna hos Cromax® Pro Basecoat ger tillsammans en oslagbar produktivitet och lönsamhet genom:
• Utmärkt täckning, vilket ger låg konsumtion
• Snabb applicering
• Överlägsen färgmatchning och finish
• Många appliceringsmöjligheter
• Mångsidighet

>> För att läsa mer om Cromax kan du klicka här.